Welkom op de website
van SBO "Op de tump" in Heel

SBO ďOp de tumpĒ is een school voor speciaal basisonderwijs, die leerlingen met specifieke onderwijs- en begeleidingsbehoeften begeleidt middels een orthodidactische en orthopedagogische aanpak en daarbij streeft naar het optimaal benutten van hun ontwikkelingsmogelijkheden.

lightbulb  Nieuws
  • In het Makkelijk Leesplein staat nu een mooie stoel. De opa van Pit heeft deze stoel helemaal opgeknapt. Maandag 12 mei is deze stoel onthuld, hij is prachtig. Klik hier voor de foto's.
  • Op vrijdag 25 april hebben we bij ons op school weer de Koningsspelen gehad. Het weer pas perfect en we hebben er een leuke dag van gemaakt. Klik hier voor de foto's.
  • Het kleurrijke project is inmiddels afgelopen. We hebben een geweldige afsluiting gehad van dit project waarbij veel ouders, opa's, oma's enz. aanwezig waren. Klik hier voor de foto's.
  • Op dinsdag 22 april hebben de groepen Uilen Vossen meegedaan aan de Spolt sportdag. Het was een gezellige sportieve dag, klik hier voor de foto's.
  • De carnaval zit er alweer op. Op vrijdag 28 februari hebben we een zeer gezellige carnavalsviering bij ons op school gehad. Klik hier voor de foto's.
  • We hebben iets nieuws, de ideeŽnbus!!!! Kijk op de pagina ideeŽnbus voor meer informatie.
  • De formulieren HELPT U MEE? zijn weer uitgedeeld. We hebben de hulp tijdens activiteiten hard nodig, vul het formulier in geef het mee aan uw zoon of dochter.
  • Bij de pagina onze school vindt u de nieuwe schoolgids en het informatiebulletin voor het schooljaar 2013-2014.