Welkom op de website
van SBO "Op de tump" in Heel

SBO ďOp de tumpĒ is een school voor speciaal basisonderwijs, die leerlingen met specifieke onderwijs- en begeleidingsbehoeften begeleidt middels een orthodidactische en orthopedagogische aanpak en daarbij streeft naar het optimaal benutten van hun ontwikkelingsmogelijkheden.

lightbulb  Nieuws
  • We zijn op school bezig met een kleurrijk project. Iedere groep heeft een kleur gekregen waarmme ze aan de slag mogen. Dinsdag 15 april is de afsluiting. Vanaf 14.00 uur zijn ouders, verzorgers, opa's, oma's enz. van harte welkom om te komen kijken wat alle groepen hebben gemaakt/ gedaan.
  • Op vrijdag 25 april zijn weer de Koningsspelen bij ons op school. De kinderen zullen deze dag lekker sportief bezig zijn. Voor het middagprogramma zijn de ouders/ verzorgers van harte welkom. Uw zoon/ dochter heeft hierover een blaadje meegekregen.
  • De carnaval zit er alweer op. Op vrijdag 28 februari hebben we een zeer gezellige carnavalsviering bij ons op school gehad. Klik hier voor de foto's.
  • We hebben iets nieuws, de ideeŽnbus!!!! Kijk op de pagina ideeŽnbus voor meer informatie.
  • De formulieren HELPT U MEE? zijn weer uitgedeeld. We hebben de hulp tijdens activiteiten hard nodig, vul het formulier in geef het mee aan uw zoon of dochter.
  • Bij de pagina onze school vindt u de nieuwe schoolgids en het informatiebulletin voor het schooljaar 2013-2014.