Welkom op de website
van SBO "Op de tump" in Heel

SBO ďOp de tumpĒ is een school voor speciaal basisonderwijs, die leerlingen met specifieke onderwijs- en begeleidingsbehoeften begeleidt middels een orthodidactische en orthopedagogische aanpak en daarbij streeft naar het optimaal benutten van hun ontwikkelingsmogelijkheden.

lightbulb  Nieuws
  • Woensdag 1 Oktober 2014 is er een studiedag passend onderwijs, alle kinderen hebben vrij.
  •
  • We hebben iets nieuws, de ideeŽnbus!!!! Kijk op de pagina ideeŽnbus voor meer informatie.
  • De formulieren HELPT U MEE? zijn weer uitgedeeld. We hebben de hulp tijdens activiteiten hard nodig, vul het formulier in geef het mee aan uw zoon of dochter.
  • Bij de pagina onze school vindt u de nieuwe schoolgids en het informatiebulletin voor het schooljaar 2014-2015.